Post-hbo/Academische Sales Management Opleidingen voor Sales Managers CSE®

Ben jij sales manager? En wil je samen met je sales-team op topniveau presteren? Meer grip te krijgen op het salesproces? Je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Kennis opdoen die je direct in de praktijk kunt brengen? Volg dan de internationaal geaccrediteerde Postgraduate Sales Management Opleiding.

Nederland is economisch nauw verbonden met de wereldhandel. Eén op de vijf banen is er zelfs van afhankelijk. Als salesmanager maak je dus, via leveranciers of klanten, deel uit van dit internationale speelveld. Daarom focussen we ons tijdens de opleiding op de praktische toepassing van wereldwijd succesvol gebleken sales-systematieken, leiderschapsmethodes en ‘best practices’. Samen met andere ambitieuze deelnemers, verdiep jij je in kritische succesfactoren van een moderne commerciële verkooporganisatie. Zo leer je hoe je de theorie en praktijk combineert om inspirerend en motiverend leiding te geven aan een ‘high performing sales team’.

Speciaal voor drukke sales managers zijn onze opleidingen als enige in Nederland flexibel van opzet. Moet je dus wel eens reizen? Of laat het werk het even niet toe om een of meerdere colleges te volgen? Dan hebben wij hier oplossingen voor.

Naast het behalen van je post-hbo-diploma is het ook mogelijk, en dat is echt uniek, om de felbegeerde internationaal erkende registertitel CSE® te behalen.

.

1. Post-hbo Sales Management*
2. Post-hbo International Certified Sales Management CSE®*

* Jouw investering voor een van de twee sales management opleidingen varieert tussen de € 7.990 en € 5.995 exclusief btw

De meest praktijkgerichte Sales Management Opleidingen van Nederland

Ook wij zullen je dus kennis en inzichten aanreiken met een wetenschappelijke basis. We laten je kennis maken met ‘best practices’ uit het internationale domein. Net als andere respectable kennis instituten dit doen.

Wat wezenlijk anders is, is dat wij je gaan helpen om deze kennis in te zetten in jouw eigen praktijk. Ongeacht waar je werkt of sector waar jij je op richt. De toetsing zal niet plaatsvinden middels scriptie en rapporten, maar middels praktijkopdrachten. Praktijkopdrachten die zo zijn vorm gegeven dat ze na succesvolle afronding onderdeel gaan uitmaken van jouw eigen ‘Sales Playbook’. Een waardevolle handleiding ook binnen het bedrijf voor anderen zou kunnen worden ingezet. De positieve impact van jouw opleiding zal dus veel verder rijken dan het verbeteren van jouw persoonlijke competenties alleen.

DEZE MENSEN VINDEN ER IETS VAN!

Siemon van Dam Ervaren commercieel manager | Consultant met een focus op groei | Conceptuele denker | Proces- en mensgericht handelend

“Ben heeft het vermogen om salesprofessionals en -managers voortdurend uit te dagen en op scherp te zetten. Hij kan op erg hoog abstractieniveau acteren en doceren maar kan ook bliksemsnel inzoomen naar een praktijksituatie. Dit werkte voor mij erg verhelderend en inspirerend. Ben leest ongelofelijk veel, de meest actuele theorieën en modellen verwerkt hij in zijn lessen. Vanuit zijn jarenlange ervaring als consultant en interim-manager, heeft hij tal van praktijksituaties die hij inbrengt tijdens de lessen. Het schakelen tussen enerzijds de theorie en vervolgens naar best-practice vanuit zijn eigen ervaring draagt bij aan een enorm stijle leercurve. Doordat hij jarenlang werkzaam is geweest in zowel de VS als Nederland, heeft hij de best-of-both-worlds verwerkt in zijn opleidingsprogramma. Los van de kwaliteit, kan ik oprecht zeggen dat Ben er alles aan zal doen om jouw leerdoelen te verwezenlijken. Ik heb genoten van zijn lessen en het heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had vermoed.”

Ing. Nick Crutzen CSE Algemeen directeur || DGA || Chief Revenue Officer.

“Ben heeft mij van onbewust bekwaam weten te begeleiden naar bewust bekwaam. Ik durf nu oprecht te stellen dat hij van mij een sales professional, coach en manager heeft weten te maken, waarbij ik op mijn beurt in staat ben mijn team te begeleiden. Zijn pragmatische aanpak en bijkomende ervaring hebben ervoor gezorgd dat ik voor het eerst in jaren, 9 maanden lang met plezier aan een opleiding heb deelgenomen. Je kunt oprecht stellen dat Ben mij heeft weten te binden en boeien op een uitdagende en zeer toegankelijke manier.”

Rene Thiel, CSE General Manager at Van der Ende T.H.O.

“Iedere keer als ik een masterclass heb gehad van Ben, dan zit ik met een verhoogde hartslag en ideeën in de auto op weg naar huis, als ik dan thuis ben vraagt mijn vrouw hoe mijn training was en eigenlijk heb ik dan geen tijd om het te vertellen. Er bruisen dan namelijk allemaal ideeen door mijn hoofd over hoe ik zaken (anders) ga aanpakken. Ik denk dat dit het mooiste compliment is dat een trainer kan krijgen….. Ben is een man met een berg parate kennis en ervaring, maar daarnaast onderscheidt hij zich van vele andere trainers door mij te inspireren en uit te dagen zonder mijn identiteit te hoeven verliezen. ik zal de masterclasses missen als ze afgerond zijn, gelukkig zien we elkaar bij de round table meetings van de SMEI.”

Stef Aelmans, CSE Verbindend Adviseur | Recruiter binnen de Procesindustrie

“Ben weet met zijn ervaring, drive, enthousiasme en manier van doceren, continue het beste in mensen naar boven te halen. In de afgelopen 9 maanden van de internationaal geaccrediteerde post-hbo opleiding Sales Management heeft hij mij weten te inspireren, motiveren en ontwikkeld tot het hoogste niveau op het gebied van Sales Leadership! Met zijn scherpte en inhoudelijkheid opent hij je de ogen in de wereld van Sales en maakt met zijn aanpak en manier van werken deze opleiding tot een groot succes!”