‘Your Way of Selling’ met een Incompany Sales Trainings- of Opleidingsprogramma

The true business of every company is to get, keep and develop more customers.‘ is wat Peter F. Drucker ooit gezegd heeft. Sales is de aorta van elke onderneming, tegelijkertijd..

De vertrouwde omgeving waarin we gewend waren om te excelleren is in een heel korte tijd volledig veranderd. Neem bijvoorbeeld de nieuwe rol van AI en ChatGPT. Wanneer je sales team niet weet hoe ze hiermee slim kunnen omgaan, dan kan het wel eens heel moeilijk gaan worden. Er is meer..

Wat wordt het nieuwe “normaal”? Hoe kun je het beste omgaan met en anticiperen op een onvoorspelbare complexe competitieve markt? Welke veranderingen zijn daarvoor nodig om je mensen hier beter voor te wapenen en te laten excelleren? Hoe zorg je dat leidinggevende zich ontwikkelen naar ‘Coachende Leiders’ die het beste uit hun team weten te halen. Leiders die gevolgd worden door de medewerkers niet omdat ze moeten, maar omdat de medewerkers dit intrinsiek willen.  Medewerkers meegroeien met de veranderende omstandigheden en meer kunnen met dezelfde of misschien wel minder resources. Dat je mensen en managers, beter worden dan de mensen van je concurrenten? Dat je als organisatie aantrekkelijker wordt voor de juiste mensen en ze graag bij je organisatie blijven werken? Uitdagingen waar veel organisaties in deze nieuwe tijden mee worstelen.

Je conformeren aan een standaard sales opleidings- of trainingsprogramma is niet zo slim. Je bedrijf, je management, je mensen en je markt zijn niet standaard. Het is altijd beter om een trainings- of opleidingsprogramma af te stemmen op je specifieke situatie. Vandaar dat we het ‘Your Way of Selling’ noemen..

Wat levert een Incompany Sales Trainings- of Opleidingsprogramma op?

Een training of opleiding op maat, kan het best worden ingezet als de deelnemers een gezamenlijk doel moeten bereiken. Als het noodzakelijk is dat mensen dezelfde taal spreken en dezelfde methodes moeten inzetten. Als samenwerking een voorwaarde is, dan is een Incompany Sales Training of Opleiding de investering met veruit het meeste rendement.

Een hoger rendement

  • Voorspelbaar resultaat: samen bepalen met je formuleren we de te realiseren resultaten.
  • Maatwerk: elk onderdeel van de training is ontworpen met je dagelijkse praktijk voor ogen
  • Kosteneffectief: de investering in tijd en geld is relatief lager, met meer rendement.
  • Efficiënt: gezamenlijk werken aan de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes
  • Verankerd: samen bouwen we aan een ‘Your Sales Playbook‘ met vastgelegde inzichten en processen waar je op voort kunt bouwen.

De aorta van je bedrijf is ‘Klanten vinden, binden en doorontwikkelen’, wanneer dit stagneert, wordt alles heel moeilijk.

Flexibel, ondersteuning voor het (sales) management, en perfect voor internationale teams

We kunnen al onze programma’s hybride (op locatie en online, indien nodig tegelijkertijd) aanbieden. Dit betekent dat je mensen nationaal of internationaal niet op dezelfde plek hoeven te zijn. Alle onze sessies worden opgenomen en kunnen later teruggekeken worden. Niet alleen praktisch wanneer een van de teamleden niet aanwezig kan zijn, maar ook vanwege de ‘Vergeetcurve‘.

Ondersteuning voor het (sales) management en het team

We bieden altijd extra ‘tooling’ en support voor de managers aan om het team na een bijeenkomst écht in beweging te zetten. Zodat het achteraf weer niet wordt, ‘We drinken een glas, doen een plas en het wordt weer zoals het was..

Daarnaast helpen we het management graag betere leiders te worden met onze Masterclasses Exclusief voor (Sales) Managers & Sales Executives. We zetten hierbij niet zomaar het woord (‘sales’) tussen haakjes. We bieden in deze masterclasses inzichten en vaardigheden aan die voor elke manager of executive gelden, of ze nu in sales zitten of niet. On Top, bieden we hierbij persoonlijke coaching voor de executives, manager(s) en de teamleden, want iets weten en willen zijn de eerste twee stappen. De derde stap :’DOEN’, is waar het uiteindelijk allemaal om draait en dat is ‘easier said than done..’

De Sales Leadership Academy heeft een gedegen reputatie

Opgebouwd door 25 jaar high level consultancy, executive interim jobs en het begeleiden van honderden cursisten op alle niveaus bij grote internationaal opererende organisaties en kleine lokale ondernemingen. We hebben veel maatwerk sales trainingen en opleidingen ontworpen waarmee organisaties aantoonbaar succes kunnen realiseren. Samen met onze opdrachtgever ontwikkelen we een opleidings- of trainingstraject gericht op de uitdagingen die het team dagelijks tegemoet treden. De inhoud van de training of opleiding bestaat uit casussen uit de dagelijkse praktijk die met haalbare en aantoonbaar succesvolle oplossingen worden benaderd. Hierdoor hebben de Incompany Programma’s van de Sales Leadership Academy een groter rendement én meer invloed op het succes van jouw team.

Stuur een e-mail naar ben.mastboom@salesleadershipacademy.org of beter.. plan hier direct een meeting in om de mogelijkheden te bespreken.