Interessante Sales & Marketing Downloads & Links.

Onderwerpen waar je op geattendeerd bent door onze uitingen via Podcasts, LinkedIn uitingen of op een andere manier.

Deze pagina is nog maar net opgestart en dus in BETA-versie. Dit betekent dat we hard aan het werk zijn aan de look-and-feel, vormgeving en andere zaken. Het zal dus steeds beter worden, maar wanneer je dit ziet, ben je een van de Early adopters. 🙂 Dus we hopen dat je al onze onvolkomenheden je ons op dit moment zult vergeven..

We willen alles wel een beetje veilig doen. Wanneer je een van onderstaande links aanklikt, dan wordt je identiteit via LinkedIn geverifieerd, want niet alles hoeft anoniem op straat te liggen. Het is dus handig dat je op LinkedIn al bent ingelogd. Het is ook aan te bevelen om dit via je Laptop/Desktop te doen, omdat je anders misschien informatie over het hoofd zult zien.

Downloads & Links naar aanleiding van de Podcast van DenkPraat over ChatGPT.

In deze podcast, leggen we uit wat ChatGPT voor ons als Sales en Marketeers kan betekenen.

Je vindt onder deze link vind je links naar:

  1. Een YouTube Video wat mogelijk een goede ‘Speed Course’ is over de basics van ChatGPT en hoe je er voor zorgt dat je, op dit moment nog gratis. een ChatGPT account verkrijgt om te gaan experimenteren.
  2. Een link naar een recente uitzending op BNR over de invloed van ChatGPT en de bedenkingen
  3. Idem voor een uitzending van NPO1
  4. Een van de weinige kwalitatief redelijke YouTube Video’s over ‘The Impact of AI on Sales and Marketing: Benefits, Drawbacks, and Best Practices of ChatGPT / GPT3’

Wanneer je deze link bekijkt, zullen we ja automatisch voorzien van updates en extra materiaal die wordt toegevoegd.

Op dit moment rest ons niets meer dan je een plezierige reis te wensen in je persoonlijke ontwikkeling om ‘bij’ en ‘on-top’ te blijven. ‘Because.. if you snooze, you lose.’

Weet dat tijdens elke Masterclass en Opleiding van de Sales Leadership Academy op dit moment de ontwikkeling van ChatGTP wordt meegenomen. En dat we samen leren hoe jij deze revolutionaire ontwikkeling in de praktijk kunt toepassen.

NB. Ben je Marketeer? Vergeet dan niet om ook te kijken naar de website van DenkPraat. Hier word jij bedient in jouw vak.

Let’s stay on top, excel together and make our dreams come true!