Post-hbo/Academische Account Management Opleidingen voor (Senior) Account Managers SCPS™

Onze accountmanagement opleidingen voor (Senior) Account Managers zijn uniek in Nederland. Waar andere opleiders stoppen, gaan wij juist verder de diepte in. En minstens zo belangrijk; er is in Nederland geen sales opleiding te vinden, waar zoveel aandacht is voor jouw specifieke praktijk.

Tijdens de lessen, de postgraduate masterclasses,  vertalen we theoretische modellen en methodes naar jouw dagelijkse praktijk. Samen met je medestudenten, vind je salestechnieken die echt bij je passen. Je leert begrijpen waarom methodes succesvol zijn. En waarom ze dat in veel gevallen niet zijn. Je wordt persoonlijk gecoacht en krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om je hbo-diploma te behalen. Je bent bovendien flexibel in welk tempo je onze postgraduate sales opleidingen doorloopt, want soms ben je ook wel eens druk met andere zaken in je leven. Wil je daarnaast ook nog tot de happy few behoren en de felbegeerde internationaal erkende registertitel SCPS™, achter je naam kunnen zetten? Dan ben je bij ons in goede handen.

1. Post-hbo Accountmanagement*
2. Post-hbo Senior Accountmanagement*
3. Post-Hbo International Certified Senior Account Management SCPS™ *

* Jouw investering voor een van de drie leerlijnen varieert tussen de € 6.990,- en € 4.450,- exclusief btw

De meest praktijk gerichte Sales Account Management Opleidingen van Nederland

Ook wij zullen je dus kennis en inzichten aanreiken met een wetenschappelijke basis. We laten je kennis maken met ‘best practices’ uit het internationale domein. Net als andere respectabele kennis instituten dit doen.

Wat wezenlijk anders is, is dat wij je gaan helpen om deze kennis in te zetten in jouw eigen praktijk. Ongeacht waar je werkt of sector waar jij je op richt. De toetsing zal niet plaatsvinden middels scriptie en rapporten, maar middels praktijkopdrachten. Praktijkopdrachten die zo zijn vorm gegeven dat ze na succesvolle afronding onderdeel gaan uitmaken van jouw eigen ‘Sales Playbook’. Een waardevolle handleiding ook binnen het bedrijf voor anderen zou kunnen worden ingezet. De positieve impact van jouw opleiding zal dus veel verder rijken dan het verbeteren van jouw persoonlijke competenties alleen.

.

DEZE MENSEN VINDEN ER IETS VAN!

Harold Nijkamp RMiA SCPS™, Registermakelaar in Assurantiën, Regie geeft Rust!

“De pragmatische wijze waarop Ben Mastboom doceert is mij erg goed bevallen. Het geleerde is zowel tijdens als ook na de opleiding direct toepasbaar. Ik zit ruim 20 jaar in het salesvak , maar door de opleiding Senior Accountmanagement SCPS™ weet ik nu nog beter hoe ik effectief het meeste uit mijn tijd haal.”

Fleur Jakobs, International account manager bij Koninklijke Fassin B.V.

“Ben heb ik leren kennen als een heel gedreven en enthousiast persoon tijdens de colleges van ‘Senior Accountmanagement SCPS™’. Zijn enorme verkoopervaring die hij tijdens de lessen met je deelt, geven je een enorme boost van energie. De tools die hij je leert en aangeeft om meer omzet te creëren kunnen direct de volgende dag op je eigen werk toegepast worden. De colleges van Ben hebben mij veel inzicht gegeven in het salesproces. Mede door deze colleges ben ik heel bewust van de waarde, die ik en ons bedrijf, klanten kunnen bieden en de waarde die klanten ons kunnen bieden. Waarde voor de klant en waarde van de klant is niet meer weg te denken in het dagelijkse werk.”

Patrick Konings, Sr. Account Manager, SCPS at Lopital Nederland B.V. – Healthcare supplies

“Persoonlijk heb ik Ben tijdens het Internationaal geaccrediteerde Sales Leadership Programma ‘Senior Accountmanagement SCPS™’, ervaren als een warme persoonlijkheid. Hij weet mensen met zijn kennis, kunde, creativiteit en enthousiasme op een hoger level te krijgen. Ben heeft mij o.a. geleerd hoe je ‘succesvol’ kunt zijn en heeft mijn onderscheidend vermogen ten opzichte van andere sales professionals bij klanten weten te vergroten.”

Johannes Baas, Co-founder at Plate

“De lessen van Ben tijdens de opleiding Senior Accountmanagement SCPS™ zijn ingeslagen als een bom. Door zijn gedrevenheid en ervaring weet hij de theorie zo krachtig over te brengen, dat je niet stil kunt blijven zitten. Dankzij de colleges van Ben is de kwaliteit van mijn salesproces toegenomen, is de focus binnen bepaalde segmenten beter verdeeld en heb ik meer inzicht gekregen in kansen.”

Anneke Saathof, Accountmanager bij Health2Work

“Ik heb Ben leren kennen tijdens mijn opleiding HBO+ Senior Accountmanagment SCPS™. Ben is een inspirerend docent en zeer bekwame vakman en sparringspartner. Door zijn doortastendheid weet hij precies waar de pijnpunten liggen, en kan daar goed op inspelen. Het was onzettend leerzaam en inspirerend om van deze warme en enthousiaste persoon als Ben les te krijgen. Ben, heel veel succes in de toekomst en onzettend bedankt voor jouw inzet! Hopelijk treffen wij elkaar nog eens in de toekomst!”

Ivan Alvares, Senior Account Manager at Lopital BV

“Tijdens de colleges van het Programma ‘Senior Accountmanagement SCPS™’ heb ik Ben ervaren als een pragmatisch, kundig en enthousiast persoon. Met behulp van zijn uitgebreide sales-ervaring reikt hij zeer nuttige en omzetverhogende tools aan, die direct tijdens de opleiding zijn toe te passen op je dagelijkse werkzaamheden. Hij geeft een duidelijk inzicht in hoe jouw onderscheidende vermogen/ waarde gekoppeld aan de waarde van de klant, zorgt voor meer sales.”