Het doel van deze masterclasses is om jouw salesteam naar het next-level te brengen op een praktijkgerichte, flexibele en budgetvriendelijke manier.

Dit nieuwe unieke concept biedt verschillende voordelen, zoals het gemakkelijk integreren in een sales meeting, het is een budgetvriendelijke optie in vergelijking met reguliere in-company trainingen op locatie en de toegankelijkheid voor iedereen binnen je team, waar dan ook.

De Online Compact Masterclasses zijn in eerste instantie ontworpen voor onze alumni die eerder individueel fysieke masterclasses of een van onze Sales Leadership Opleidingsprogramma’s hebben gevolgd bij de Sales Leadership Academy of bij de HAN University of Applied Sciences. Alumni die hun waardevolle inzichten graag willen delen met hun medewerkers of collega’s. De Online Compact Masterclasses zijn echter nu ook toegankelijk gemaakt voor sales managers die nog niet hebben deelgenomen aan onze fysieke masterclasses.

Het dus geschikt voor alle bedrijven die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun vaardigheden in het vinden, binden en doorontwikkelen van klanten.

Deze masterclasses zijn perfect als aanvulling op een sales meeting, waarbij na afloop van de online masterclass vaak een After-Masterclass-Bijeenkomst plaatsvindt. Hierbij wordt besproken wat het team verder in de praktijk kan brengen van de aangereikte inzichten en ‘best practices’. Waarbij al dan niet de docent als gespreksleider bijgeboekt kan worden.

De Online Compact Masterclasses hebben enkele kenmerken die samen het concept uniek maken.

De inhoud van de masterclasses is voor 60% tot 80% gelijk aan de inhoud van een masterclass waar je fysiek aan deelneemt. De masterclasses zijn online te volgen, maar toch interactief door het gebruik van break-out-rooms. Dit zorgt ervoor dat deelnemers actief betrokken worden bij de lesstof en er ook ruimte is voor interactie en discussie. Bovendien zijn de masterclasses kort en duren ze maximaal 2 uur.

De Online Compact Masterclasses maken deel uit van de internationaal geaccrediteerde Sales Leadership Academy, wat betekent dat de kwaliteit en praktijkgerichte kennis gegarandeerd zijn. De docenten die deze masterclasses verzorgen, hebben uitgebreide ervaring in de sales en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Sales Leadership.

Al met al bieden de Online Compact Masterclasses van de Sales Leadership Academy een praktijkgerichte, flexibele en budgetvriendelijke optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun sales vaardigheden. Het is een geweldige aanvulling op een sales meeting en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun kennis te delen met hun team en collega’s. Met deze masterclasses kunnen sales teams zich verder ontwikkelen en hun prestaties naar het next-level brengen.

Bekijk hier ons complete aanbod aan masterclasses die in Online Compact vorm kunnen worden afgenomen.