Postgraduate Sales Opleidingen en ‘Sales Register Title Programs’

Bijblijven in ons mooie vak is niet meer voldoende. De ontwikkelingen in de sales, binnen en buiten Nederland, gaan snel. Werkgevers stellen steeds hogere eisen aan de moderne (Senior) Accountmanager en Sales Manager. Hoe bewijs jij, dat je die salesprofessional bent die wél voldoet aan de hoogste eisen?

Met een internationaal erkend Post-Hbo Diploma van de Sales Leadership Academy, maak jij een objectief verschil. We hebben zelfs een variant die leidt tot een wereldwijd erkende SMEI Sales Certificering. Je kunt dan de wereldwijd erkende registertitels CSE® voor Sales Managers of SCPS™  voor Senior Accountmanagers achter je naam zetten. Hiermee onderscheid jij je als professional en claim je de erkenning die hoort bij jouw bewezen competenties.

Onze opleidingen

Accountmanagement

Post-Hbo/Academisch Accountmanagement (SCPS™)

Onze postgraduate accountmanagement opleidingen zijn uniek in Nederland. Waar andere opleiders stoppen, gaan wij juist verder de diepte in. En minstens zo belangrijk; er is in Nederland geen sales opleiding te vinden, waar zoveel aandacht is voor jouw specifieke praktijk.

Lees meer…

Sales Management

Post-Hbo/Academisch Sales Management (CSE®)

Ben jij salesmanager? En wil je samen met je sales-team op topniveau presteren? Meer grip te krijgen op het salesproces? Je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Kennis opdoen die je direct in de praktijk kunt brengen? Volg dan de internationaal geaccrediteerde postgraduate sales management opleiding.

Lees meer…