Masterclasses Exclusief voor (sales) Managers & Sales Executives

Speciaal voor hen die al een (sales) management of sales executive positie bekleden of voor hen die graag deze positie ambiëren.

Masterclasses die elke executive en manager kunnen helpen om beter te worden als leider, of ze nu in sales zitten of niet..

>> Lees meer hier meer welke sales management opleidingen wij aanbieden.

.

Als coachend leider help je de ander om te leren én zijn autonomie te versterken. Niet door te onderwijzen. Wel door te inspireren en mensen te helpen, bij de ontwikkeling van hun kwaliteiten. Dit stimuleert het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van je medewerkers. Met als resultaat: gemotiveerde salesmensen die zichzelf kunnen managen en efficiënter werken.

Lees meer …

.

Wij zijn nog steeds onder de indruk van de enorme positieve impact, die een goede salesprofessional op de bottomline van jouw business heeft. Het aannemen of selecteren van de ‘verkeerde’ account- of salesmanager, is mogelijk één van de duurste fouten die je kunt maken. En dan is de misgeloopte omzet en winst, door het uitblijven van salesprestaties, misschien wel de voordeligste kostenpost waarmee je moet dealen.

Lees meer…

.

Salesmanagement

Heb je het gevoel dat je telkens weer, een gevecht moet leveren om je team met je mee te krijgen? Moet je je mensen letterlijk vertellen wat ze moeten doen, omdat je anders het idee hebt dat ze steken laten vallen? Ontbreekt de intrinsieke motivatie en zijn je mensen teveel plichtmatig aan het werk? Dan is deze Masterclass een must.

Lees meer …

.

Met ‘Coaching for Performance’ gaat het om het leveren van resultaten van het individu die in lijn staan met waar het bedrijf voor wil gaan. Ogen op de bal met de realiteit voor ogen.

De ander te helpen om van goede intenties te gaan doorpakken naar DOEN!

Lees meer …