De enige business school in Nederland, waar jij een internationale sales registertitel kunt behalen

Bijblijven in ons mooie vak is niet meer voldoende. De ontwikkelingen in de sales, binnen en buiten Nederland, gaan snel. Werkgevers stellen steeds hogere eisen aan de moderne (senior) accountmanager en sales manager. Hoe bewijs jij, dat je die salesprofessional bent die wél voldoet aan de hoogste eisen? Met een internationaal erkend post-hbo diploma van de Sales Leadership Academy, maak jij een objectief verschil.

Waarin we bijzonder zijn? Specialisatie en focus op jouw weerbarstige praktijk

Wij zijn ervan overtuigd dat je als opleider niet overal goed in kunt zijn. Het commerciële vakgebied Sales, vraagt om veel meer dan theoretische kennis. Juist gedegen praktische commerciële vaardigheden, maken het verschil. Daarom is de Sales Leadership Academy 100% gespecialiseerd in praktijkgerichte post-hbo salesopleidingen. Bovendien kun je je daarnaast nog meer onderscheiden door ook nog een felbegeerde, internationaal erkende, registertitel te behalen.

Natuurlijk.. jouw resultaten van de afgelopen jaren liegen er niet om

En zouden een goede indicatie kunnen zijn, van wat een werkgever van je kan verwachten. In de markt van morgen, bieden jouw resultaten uit het verleden echter geen enkele garantie voor de toekomst.

Hoe toon jij aan dat wel tot de absolute salestop behoort? En het geleerde ook écht in de praktijk kunt brengen?

Met een post-hbo diploma van de Sales Leadership Academy, die je kunt upgraden met een internationaal erkende registertitel, bewijs je dat je alle competenties in huis hebt. Het garandeert jou en werkgevers dat je, naast theoretische kennis over succesvolle methoden en technieken, het geleerde werkelijk in de praktijk kunt brengen. Na elke masterclass die je bij ons volgt, ga je naar huis met nieuwe vaardigheden, inzichten en praktische tools die je meteen in jouw dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

Wil je vooruit en jezelf blijven ontwikkelen in je vak?

Aantonen dat je toekomstbestendig bent? Of jezelf gedegen voorbereiden op die volgende stap in je loopbaan? Neem de regie en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

We bieden je twee internationaal geaccrediteerde opleidingen:

1. Accountmanagement voor (senior) accountmanagers (SCPS)

2. Sales Management voor Sales Managers (CSE)

Jouw rendement?

  • Je wordt een salesprofessional met een onderscheidende registertitel
  • Je krijgt alle kennis en vaardigheden over moderne & succesvolle salesmethodieken
  • De (commerciële) resultaten op je werk verbeteren
  • Je vergoot je kansen op een hogere positie én een hoger inkomen
  • Je zult steviger in je schoenen komen te staan met meer zelfvertrouwen
  • Je zult sterk worden in je praktische vaardigheden