Flexibel én resultaatgericht

Elke deelnemer aan onze post-HBO sales opleidingen en losse masterclasses is uniek.

Een veeleisende baan en een druk privéleven, stellen hoge eisen aan de beschikbaarheid én flexibiliteit van jouw studie-uren. Hoe kun je een veeleisende studie, naast je baan en privéleven, probleemloos combineren? Wat is jouw persoonlijke leerstijl die bepaalt of jij de aangeboden stof snel en makkelijk eigen maakt?

“Jouw persoonlijke situatie is uniek en het is mijn taak om het lesprogramma optimaal aan te laten sluiten op jouw mogelijkheden”.

Ben Mastboom

Bij veel deelnemers hangt het succes van een parttime postgraduate programma af van de mogelijkheid om een sales opleiding een plaats te geven in hun dagelijkse leven. De studiebelasting die bij een ambitieus studieprogramma hoort, heeft een grote invloed op de balans tussen werk, studie en privé. Een gedwongen keuze tussen deze drie prioriteiten is de meest gehoorde reden waarom een ambitieus begonnen studie niet is afgerond. Vooral in commerciële functies is de werkdruk hoog, waardoor doorstuderen voor veel getalenteerde mensen helaas geen optie is.

De sales opleidingen en sales titelprogramma’s van de Sales Leadership Academy houden hier rekening mee en zijn zo opgebouwd dat jijzelf het tempo bepaalt. Zelfs bij onvoorziene omstandigheden, waar in de oorspronkelijke planning geen rekening mee gehouden is, kan jouw sales opleiding naadloos worden aangepast aan de nieuwe omstandigheden. We maken samen met jou een flexibel studieplan dat optimaal aansluit op jouw beschikbare studie-uren.

Maar onze flexibiliteit gaat nooit ten koste van jouw doelstelling; het behalen van een post-HBO Sales Management of (Senior) Accountmanagement diploma met een internationaal erkende sales registertitel on top.