Sales Leadership Academy competenties
Download nu de nieuwe brochure

Praktijkgerichte opleiding volgen?

Sales Leadership Academy competenties

Binnen 6 maanden je diploma op zak?

Sales Leadership Academy Opleiding

Persoonlijke coaching tijdens je opleiding?

Salesopleidingen op HBO+ niveau voor Sales en Account Managers2017-08-16T10:17:22+00:00

Salesopleidingen en titelprogramma’s op HBO+ niveau voor Sales en Account Managers

In sales tellen alléén resultaten.

Als salesprofessional moet je ambitieuze omzetdoelstellingen realiseren, marges hoog houden en klanten weten te vinden én behouden. Er wordt van je verwacht dat jij in staat bent om de ‘sales pipeline’ altijd met realistische prospects gevuld te houden; de ‘lead to order time’ te verkorten; closingratio’s te verbeteren en de ‘customer lifetime value’ te verhogen. De ontwikkelingen in het salesvak staan niet stil. Je zult moeten bijblijven. Sterker… bijblijven is niet meer voldoende want de huidige trend is dat de eisen die gesteld worden aan de moderne (senior) account manager en sales manager alleen maar hoger worden. Hoe bewijs je dat jij die professional bent die voldoet aan de hoge eisen van vandaag en klaar bent voor de dag van morgen? Met een internationaal erkende post-HBO salesopleiding van de Sales Leadership Academy maak je een objectief verschil.

Hoe kun jij aantonen dat jij die topper bent waarop ze kunnen bouwen?

Natuurlijk jouw resultaten van de afgelopen jaren liegen er niet om en zouden een goede indicatie moeten zijn van wat men van je kan verwachten. Maar die resultaten zijn beïnvloed door veel onzekere factoren. In de tegenwoordige markt en de markt van morgen bieden jouw resultaten uit het verleden geen enkele garantie voor de toekomst. Maar hoe kun je jezelf dan wel onderscheiden van al die andere salesprofessionals die ook claimen dat ze voldoen aan de verwachtingen?

Met een post-HBO registertitel bewijs je dat je die competenties in huis hebt. Deze titels garanderen dat dat je naast de noodzakelijke theoretische kennis van methoden en technieken die bewezen succesvol zijn, ook de praktische toepassing in de dagelijkse praktijk kunt bewerkstelligen. Met de door de Sales & Marketing Executives International (SMEI) geaccrediteerde titelprogramma’s van de Sales Leadership Academy bewijs jij zowel je kennis als je kunde.

Je wilt jezelf verder blijven ontwikkelen in je vak en aantonen dat je toekomstbestendig bent? Of ben je zelfs toe aan die volgende stap in je loopbaan bij je huidige organisatie of bij een nieuwe werkgever? Neem de regie van jouw huidige situatie en toekomst zelf in de hand en zet nu een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Een stap waarmee je objectief en onomstotelijk kunt gaan aantonen dat jij over die competenties beschikt die het verschil zullen uitmaken in het concurrentieveld van morgen.

Specialisatie en focus maken het verschil

Wij zijn ervan overtuigd dat je als opleider niet overal goed in kunt zijn. Het commerciële vakgebied Sales vraagt om meer dan alleen theoretische kennis en juist gedegen praktische commerciële vaardigheden maken het verschil. Dat is dan ook de reden dat de Sales Leadership Academy zich volledig gespecialiseerd heeft in post-HBO salesopleidingen gericht.

Twee internationaal geaccrediteerde salesopleidingen en titelprogramma’s

De Sales Management Opleiding en Titelprogramma CSE® voor Sales Managers
De Accountmanagement Opleiding en Titelprogramma SCPS™ voor (Senior) Account Managers

Wat betekenen deze internationaal erkende post-HBO salesopleidingen voor jou?

 • Kennismaking met de meest succesvolle methodieken op het gebied van Sales
  Elke markt is anders en de methodes en technieken die werken voor de ene product/markt combinatie lijken dat in een andere context niet te doen. Door de eclectische benadering van de Sales Leadership Academy van het verkoopvak laten we je kennismaken met een keur aan succesvolle methodieken. Hierdoor kun je op basis van je eigen persoonlijkheid, jouw markt en je eigen ervaringen een eigen “way of selling” ontwikkelen.
 • Het verbreden van je professionele netwerk
  Omdat alle deelnemers aan de titelprogramma’s meer dan 2 jaar praktische ervaring in een commercieel beroep hebben zul je kennismaken met andere product/marktcombinaties. Elk met hun eigen unieke kansen en uitdagingen. Je werkt met elkaar samen om methoden en technieken toe te passen in een diversiteit aan branches en organisaties.
 • Objectieve internationale toetsing van jouw competenties
  Doordat de titelprogramma’s van de Sales Leadership Academy officieel geaccrediteerd zijn door de Sales & Marketing Executives International (SMEI) en een internationaal erkend examen aflegt stijgen deze post-HBO opleidingen ver uit boven de gebruikelijke verkooptrainingen en opleidingen. Je kunt bij de volgende stap in jouw loopbaan de registertitel overleggen als onomstotelijk bewijs dat jij zowel in theoretische kennis als in praktische vaardigheden aan alle eisen voldoet. De titelprogramma’s voldoen tevens aan de opleidingsniveau’s zoals die zijn vastgesteld binnen het Europees Kwalificatie raamwerk tot harmonisatie van de opleidingsniveaus in de Europese Unie.
 • Aantoonbaar betere resultaten in je huidige werk
  Doordat je samen met anderen werkt aan het bestuderen van andere methoden leer je tevens met een kritische blik te kijken naar je eigen werk. Veel alumni geven aan dat ze alleen daardoor al een enorme verbetering in hun resultaten hebben weten te bereiken.
  Een van onze oud-deelnemers verwoorde het zo;

  “door een andere kijk op mijn verkoopprocessen en commerciële beslissingscriteria werd commercieel succes bijna onvermijdelijk”.

 • Betere kansen op een betere positie en een hoger inkomen
  Mensen met een erkend HBO denk- en werkniveau verdienen meer dan hun leeftijdsgenoten op mbo-niveau. Vooral oudere hbo’ers hebben een behoorlijk financieel voordeel van hun opleiding. Dit blijkt uit het onderzoek: Inkomens van afgestudeerden 2007-2009, van het CBS. Opvallend is dat deze beloningsverschillen extra groot zijn bij personen in de economische sector.

Meer weten over de internationaal erkende titelprogramma’s van de Sales Leaderschip Academy vraag dan de brochure aan?