Welkom bij ons ‘Special Benefits Program’!

Geniet van exclusieve voordelen als cursist, in-company klant of alumni van de Sales Leadership Academy | Business School en de HAN University of Applied Sciences.

Onze internationaal geaccrediteerde postgraduate Sales Masterclasses en Sales Opleidingen hebben talloze succesvolle afgestudeerden voortgebracht die nu marktleiders zijn. Als erkenning voor je prestaties zijn wij trots op onze eminente alumni en bieden wij je een reeks exclusieve voordelen gekoppeld aan jouw status.

(Dit geld ook voor alumni van de HAN University of Applied Sciences die de opleidingen Senior Account Management of Sales Management hebben doorlopen.)

Deze voordelen kunnen bijvoorbeeld omvatten: de betaling van uw jaarlijkse SMEI Prolongation Fee, automatisch lidmaatschap van de Sales Leadership Academy Presidents Club, gratis toegang tot persoonlijke coachingsessies en interessante kortingen voor anderen en natuurlijk voor jezelf.

Lees verder voor meer informatie over welke status je nu geniet en hoe je kunt profiteren van al de mogelijkheden, die jij verdient.

Silver Status

Je hebt de eerste stap gezet naar meer succes en neemt deel aan één van onze praktijk gerichte en flexibele internationaal geaccrediteerde postgraduate sales opleidingen of losse masterclasses.

Weet dat je nu al recht hebt op de volgende voordelen:

 • Als alumni van een masterclass, kun je altijd nog een keer ‘gratis’ aanschuiven: om weer wat kennis op te halen. Wanneer je online aanschuift, is dit geheel kosteloos. Wanneer je fysiek aanschuift brengen we je alleen de locatiekosten in rekening.
 • Referrals: Verwijs iemand naar ons en verdien voor jezelf een extra coachingsuur ter waarde van €200,- excl. btw wanneer hij zich ook daadwerkelijk inschrijft. Je referral krijgt ook nog eens 10% korting op de basisprijs van een opleiding of masterclass. Dus geef jezelf en een ander een cadeautje. Je mag het coachingsuur uiteraard inzetten voor één of meerdere onderwerpen naar keuze. Weet ook dat je coachinguren levenslang geldig blijven, dus je hoeft deze uren niet direct te gebruiken.
 • Korting* op je volgende inschrijving. Geniet van 10% korting op je eerstvolgende nieuwe inschrijving.

Gold Status

Je hebt een of meerdere masterclasses al afgerond? Dan geniet je van extra voordelen in vergelijking met de Silver Status.

Hieronder vind je een overzicht van deze voordelen:

 • ‘Gratis’ Incompany Masterclass: je mag één van de masterclasses die je zelf al hebt afgerond hosten op een door jouzelf geselecteerde locatie.  Je bent namelijk enthousiast over de inhoud van de masterclass. Je wilt de verkregen inzichten van ze masterclass graag delen met je medewerkers of collega’s.
  Waarom staat ‘gratis’ tussen aanhalingstekens? Zie het als een soort barter. Jij als alumni van de masterclass in kwestie, regelt de locatie, scherm, lunch en/of diner, koffie, fris, eventuele versnaperingen en andere benodigdheden voor een goede masterclass. Wij als Sales Leadership Academy wijzigen de locatie van een van de ‘open inschrijving’ fysieke masterclass die al gepland staat naar jouw locatie. Voorwaardes zijn; dat de locatie relatief in de buurt is van de originele geplande locatie; het aantal collega’s van je, die gratis mogen deelnemen is niet meer is dan 25% van het totaal aantal deelnemers die de Sales Leadership Academy meeneemt.
  We starten dan desgewenst een uurtje eerder, zodat jij je bedrijf kunt presenteren en wie weet waar dit toe leidt. Het is dus een soort Incompany masterclass met als grote voordeel dat je collega’s ook eens zien hoe andere professionals uit andere sectoren in de wedstrijd zitten in plaats van alleen maar elkaar te hebben als referentiekader.
 • 20% korting* op een Incompany Online Compact Masterclass van max. 2 uur: Je wil namelijk graag de eerder door jou verkregen inzichten van een afgeronde masterclass delen met je medewerkers of collega’s. Bijvoorbeeld aan het begin van een sales meeting, waarna na afloop van de online masterclass en na een break, een After-Masterclass-Sessie plaatsvindt. Tijdens deze After-Masterclass-Sessie wordt dan met elkaar besproken wat je als team van de aangereikte inzichten en ‘best-practices’ verder in de praktijk wilt brengen. Jij bent als alumni  van deze masterclass prima in staat om deze After-Masterclass-Sessie in goede banen te leiden. Je krijgt van ons ook suggesties over hoe je dit zou kunnen doen. Eventueel kan de docent van de online masterclass per uur worden bijgeboekt om (online) te participeren tijdens de after-masterclass-sessie.
 • Tot wel 20% Korting* op je volgende nieuwe inschrijving: je kan i.p.v. 10% korting, zelfs wel 20% korting op je eerstvolgende nieuwe inschrijving krijgen. Hoe werkt dit? Wanneer je op het LinkedIn profiel van je docent, bijvoorbeeld die van Ben Mastboom of op onze Google-bedrijfspagina een warme aanbeveling achterlaat, krijg je 5% extra korting op je eerstvolgende inschrijving bovenop de 10% die je al hebt. Wanneer je dit zowel op LinkedIn als ook op onze Google-bedrijfspagina doet, loopt de korting op naar 20%.

Platinum Status

Gefeliciteerd, je hebt succesvol een van onze internationaal geaccrediteerde postgraduate sales opleidingen bij de Sales Leadership Academy of de HAN succesvol afgerond.

Hierdoor krijg je niet alleen de voordelen van de Gold Status, maar ook de volgende bijkomende voordelen:

 • Je krijgt 20% korting* op: het alsnog behalen van je Internationaal Erkende Sales Register Titels via de Sales Leadership Academy mocht je deze titels nog niet hebben. De titels van ’s werelds grootste en oudste Sales en Marketing Associatie, worden beschouwd als zeer waardevol voor (toekomstige) werkgevers, klanten en andere stakeholders. Het mogen voeren van deze beschermde titel laat namelijk zien dat je net even een stapje verder gaat dan je collega-vakgenoten. Je bent ment een sales register titel niet alleen onderricht in hoe sales in het internationale speelveld er aan toe gaat, maar ook dat jij als professional aantoonbaar beter op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in je vak. Met een beschermde Sales Register Titel heb jij namelijk gecommitteerd om elk jaar tenminste 12 PE-punten (permanente educatie punten) te behalen om je titel bij de SMEI te mogen prolongeren. 12 PE-punten is het equivalents van 12 aanvullende educatieuren per jaar. (Deze punten hoeven niet perse via de Sales Leadership Academy verkregen te worden.) Wanneer jij je titel niet elk jaar verlengd, dan mag je deze beschermde titels niet meer voeren.
 • Wij betalen je SMEI Reinstatement Fee: Mocht je je titel eerder wel hebben behaald, maar niet hebben verlengd, dan nemen wij de Reinstatement Fee van de SMEI van 350 US Dollar voor onze rekening. Hiervoor moet je wel twee fysieke masterclasses van 6 uur bij ons volgen, die je nog niet eerder hebt gevolgd. Maar daar krijg je dan wel 20% korting op!

Diamond Status

Je hoort bij de absolute top. Je hebt uiteraard een van onze internationaal geaccrediteerde postgraduate sales opleidingen bij de Sales Leadership Academy of de HAN succesvol afgerond. Je hebt ook het recht verkregen om de SCPS of CSE titel te voeren en deze is nog steeds geldig. Daarnaast ben je Cum Laude afgestudeerd. (Wat betekent dat je een gemiddeld eindcijfer hebt behaald van 8 of hoger en geen enkel ander cijfer lager was dan een 7.)

In aanvulling op de Platinum Status heb je dan ook recht op het volgende:

 • Wij betalen je jaarlijkse SMEI Prolongatie Fee: elk jaar dat je je verdiende SCPS of CSE titel wilt verlengen, betalen wij de verlengingskosten. Hiervoor moet je wel minimaal 6 van de vereiste 12 PE-punten bij ons hebben behaald door deelname aan betaalde sessies.
 • Je bent automatisch lid van de ‘Sales Leadership Academy Presidents Club’: onder deze vlag organiseren wij 4 keer per jaar Mastermind-sessies van ongeveer 4 uur per keer. Hier bespreken we zakelijke en persoonlijke onderwerpen met elkaar en luisteren we, coachen we en geven we elkaar ideeën om uitdagingen aan te pakken. Na afloop eten we gezellig samen. De kosten voor deelname aan deze sessies worden berekend op basis van kostprijs.
 • Geniet van 2 uur gratis persoonlijke coaching elk jaar: deze 2 uur staan los van eventuele coachingsuren waar je nog recht op hebt.

* Kortingen kunnen niet gestapeld worden.

Mocht je meer willen weten over dit ‘Special Benefits Program’, plan dan een 1-op-1 meeting in met Ben Mastboom via deze link.