SalesWorkout

Negotiation Workout

Negotiation Workout

negotiation-workout2020-08-28T14:08:29+02:00

Negotiation Workout [pilot]

Niet leren, maar aan de bak!

In een tijd waar alles onder druk staat, maakt constructief onderhandelen het verschil

Je hoort en leest het overal; de komende twee tot vijf jaar zullen economisch heel zwaar worden. Waarschijnlijk veel zwaarder dan de crisis van 10 jaar gelden. Maar een crisis biedt nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden. Met goed getrainde onderhandelingsvaardigheden ben je in staat maximaal gebruik te maken van de creatieve oplossingen die jij weet te creëren én borgen. Zorg dat je optimaal getraind bent om op topniveau te presteren. Onderhandelen kun je leren, net als tennis en zwemmen, maar je wordt geen topsporter door over sport te lezen. Voor succes moet je aan de bak!

Hoe meer je traint hoe beter je wordt

Succesvol onderhandelen is topsport; 20% kennis en 80% vaardigheid.

Doe je mee aan deze proefsessie?

“Elk nadeel heb z’n voordeel” sprak een bekende topsporter.
Thijs Verhees, de ontwikkelaar van de succesvolle onderhandelingstrainingen van onder andere Ben Mastboom & Stefan Renkema (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) heeft tijdens deze crisis een innovatieve trainingsvorm voor onderhandelen ontworpen.

Wat is er bijzonder aan deze workouts?

Een workout is exclusief online en draait om slechts één onderhandelingscasus. Geen theorie, maar 100% doen. Het doel is om jouw vaardigheden aantoonbaar te verbeteren. Je leert ván en mét elkaar in een intensieve, realistische maar vooral veilige omgeving. Tijdens de workout krijg je adviezen, niet alleen van je trainer/coach, maar van álle deelnemers. De focus ligt op het beleven van een realistische onderhandelingssituatie. Het met elkaar delen van de verschillende ervaringen staat garant voor unieke inzichten en praktische verbeterpunten.

Uit onderzoek blijkt dat in vaardigheidstrainingen de rollenspellen het hoogst worden gewaardeerd én het hoogste rendement opleveren. In een workout ligt daar alle focus op. Je wordt uitgedaagd en je zult aan de bak moeten. Door (regelmatig) te trainen zul je aantoonbaar creatiever, effectiever én met veel meer plezier onderhandelen.

Je bent klaar om op topniveau te presteren

De opzet van de workout

Deze workout is specifiek ontworpen om de unieke voordelen van online trainen maximaal te benutten.

 • Duur van deze online zoom videosessie is ongeveer 3 uur incl. koffie breaks.
 • Je ontvangt vooraf de casus met daarin jouw rol, zodat jij je vooraf kunt voorbereiden.
 • Je krijgt toegang tot de beknopte online basiscursus onderhandelen zodat je de kennis die je tijdens je masterclass onderhandelen aangereikt hebt gekregen kunt opfrissen
 • Na een korte inleiding ga je in kleine afzonderlijke groepen (break-out rooms) en in wisselende samenstelling met elkaar aan de slag.
 • Gezamenlijk en individueel doorlopen we de casus
 • Door het samen ervaren en analyseren ontdek je nieuwe inzichten en verbeterpunten.
 • Binnen deze veilige trainingsmethodiek is feedback een cadeau dat jouw onderhandelingsresultaat in de dagelijkse praktijk aantoonbaar verbetert.

Wat levert deelname aan een workout jou op?

 • Een workout is effectief, geen reistijd, files of parkeerproblemen.
 • Je wordt uitgedaagd en je zult je vaardigheden maximaal moeten inzetten
 • Je krijgt serieus “tegenspel” van mensen die je niet kent en je niet zullen sparen
 • Bekende theoretische concepten krijgen een praktische context
 • Je ERVAART waarom je beter leert door het te DOEN
 • In een veilige omgeving kun je experimenteren en leerzame fouten maken
 • Je krijgt waardevolle feedback gericht op het concreet verbeteren van jouw resultaten
 • Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten én praktische verbeterpunten
 • Je ervaart dan je een workout samen doet en dat je veel leert van elkaars ervaringen
 • Je bent véél beter voorbereid op de wedstrijd, want daar train je voor
 • Je hebt van begin tot eind genoten

Investering

Deze workshop kost geen geld, maar is NIET GRATIS!
We willen dat je met jouw ervaring en inzichten investeert in de kwaliteit van deze trainingsmethodiek. Aan het einde van de workout is er een evaluatie gepland. We willen tijdens de evaluatie ontdekken of deze workshopvorm (workout) werkelijk zo’n krachtig middel is om mensen te trainen in onderhandelingsvaardigheden. Was het een echte uitdaging waarbij je onderhandelingsspieren hebben moeten werken. Kortom we willen graag van jullie weten of je door je ervaring met de workout overtuigd bent dat regelmatig deelnemen aan een workout je een beter onderhandelaar maakt. Verwacht je dat deze trainingsvorm een duidelijk positief effect zal hebben op jouw onderhandelingsresultaat in de dagelijkse praktijk?

Incompany training

Deze workout wordt ook in een InCompany uitvoering gegeven. Hierin worden, na een gedegen voorbereiding, de casus toegesneden op de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Hierdoor sluit de training naadloos aan op de dagelijkse praktijk, waardoor deze workout veel effectiever is voor uw organisatie dan een open inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.
Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 – 17:30 uur op telefoonnummer: 085 – 30 30 791

Schrijf je nu in voor deze workout op 29 september

Deze deelnemers vinden er wat van

De colleges van het Titelprogramma ‘Senior Accountmanagement’ heb ik als pragmatisch, kundig en enthousiast ervaren. De opleiding biedt nuttige en omzetverhogende tools, die direct toe te passen zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Je wordt heel bewust van jouw waarde voor de klant en wat dat voor jullie beiden betekent.

Tijdens de colleges van het Programma ‘Senior Accountmanagement’ van de HAN University heb ik Ben ervaren als een pragmatisch, kundig en enthousiast persoon.
Met behulp van zijn uitgebreide sales-ervaring reikt hij zeer nuttige en omzetverhogende tools aan, die direct tijdens de opleiding zijn toe te passen op je dagelijkse werkzaamheden. Hij geeft een duidelijk inzicht in hoe jouw onderscheidende vermogen/ waarde gekoppeld aan de waarde van de klant zorgt voor meer sales.

Ivan AlvaresIvan Alvares, linkedIn
Tijdens de colleges van het TitelProgramma ‘Senior Accountmanagement’ hebben we gewerkt aan opdrachten die uit onze eigen organisatie en werksituatie. Hierdoor hebben we een eigen “way of selling” ontwikkeld met handige tools om meer omzet te realiseren die ook echt bij ons passen. Termen als, Gewin, Genot, Gemak en Veiligheid zijn niet meer weg te denken na deze opleiding.

Tijdens de colleges van het Programma ‘Senior Accountmanagement’ van de HAN University heb ik genoten van Ben’s enthousiaste manier van lesgeven. Door zijn ervaringen in de “echte” saleswereld weet hij als geen ander hoe het werkt in het bedrijfsleven. Door het maken van opdrachten die gerelateerd zijn aan je eigen onderneming en werksituatie krijg je zeer handige tools mee om meer omzet te creëren.

Termen zoals, Gewin, Genot, Gemak en Veiligheid zijn niet meer weg te denken na deze opleiding.

Ben bedankt!

Martin VoorwindeMartin Voorwinde, LinkedIn
Het titelprogramma ‘Senior Accountmanagement’ heeft mij een enorme boost nieuwe energie in mijn werk gegeven. De tools die je krijgt aangereikt om meer omzet te creëren kunnen direct de volgende dag toegepast worden. De opleiding geeft meer inzicht in het sales proces. Waarde voor de klant en waarde van de klant zijn niet meer weg te denken in mijn agelijkse werk.

Ben heb ik leren kennen als een heel gedreven en enthousiast persoon tijdens de colleges van ‘Senior Accountmanagement’ van de HAN University. Zijn enorme verkoop ervaring die hij tijdens de lessen met je deelt geven je een enorme boost van energie. De tools die hij je leert en aangeeft om meer omzet te creëren kunnen direct de volgende dag op je eigen werk toegepast worden.
De colleges van Ben hebben mij veel inzicht gegeven in het salesproces. Mede door deze colleges ben ik heel bewust van de waarde dat ik en ons bedrijf klanten kunnen bieden en de waarde die klanten ons kunnen bieden.
Waarde voor de klant en waarde van de klant is niet meer weg te denken in het dagelijkse werk

Fleur JakobsFleur Jakobs, LinkedIn
Ik heb mijn opleiding HBO+ Senior Accountmanagment aan HAN University of Applied Sciences als erg inspirerend ervaren. De docent is een zeer bekwame vakman en sparringspartner die door zijn doortastendheid precies weet waar de pijnpunten liggen. Het titelprogramma is ontzettend leerzaam en inspirerend.

Ik heb Ben leren kennen tijdens mijn opleiding HBO+ Senior Accountmanagment aan HAN University of Applied Sciences.
Ben is een inspirerend docent en zeer bekwame vakman en sparringspartner.
Door zijn doortastendheid weet hij precies waar de pijnpunten liggen,en kan daar goed op inspelen.
Het was onzettend leerzaam en inspirerend om van deze warme en enthousiaste persoon als Ben les te krijgen.

Ben, heel veel succes in de toekomst en onzettend bedankt voor jouw inzet!
Hopelijk treffen wij elkaar nog eens in de toekomst!

Anneke SaathofAnneke Saathof, LinkedIn
De pragmatische wijze waarop dit titelprogramma wordt gegeven is mij erg goed bevallen. Het geleerde is zowel tijdens als ook na de opleiding direct toepasbaar. Ik zit ruim 20 jaar in het salesvak , maar door de opleiding Senior Accountmanagement weet ik nu nog beter hoe ik effectief en nog gestructureerder het meeste uit mijn tijd haal.

De pragmatische wijze waarop Ben Mastboom doceert is mij erg goed bevallen. Het geleerde is zowel tijdens als ook na de opleiding direct toepasbaar.
Ik zit ruim 20 jaar in het salesvak , maar door de opleiding Senior Accountmanagement weet ik nu nog beter hoe ik effectief en nog gestructureerder het meeste uit mijn tijd haal.

Harold Nijkamp, LinkedIn
Na elke masterclass zat ik met een verhoogde hartslag in de auto op weg naar huis. Er bruisen dan allemaal ideeën door mijn hoofd over hoe ik zaken (anders) ga aanpakken. Deze opleiding heeft mij naast een berg parate kennis en ervaring, geïnspireerd en uitgedaagd zonder mijn identiteit te verliezen.

Iedere keer als ik een masterclass heb gehad van Ben, dan zit ik met een verhoogde hartslag en ideeen in de auto op weg naar huis, als ik dan thuis ben vraagt mijn vrouw hoe mijn training was en eigenlijk heb ik dan geen tijd om het te vertellen. Er bruisen dan namelijk allemaal ideeen door mijn hoofd over hoe ik zaken (anders) ga aanpakken. Ik denk dat dit het mooiste compliment is dat een trainer kan krijgen…..
Ben is een man met een berg parate kennis en ervaring, maar daarnaast onderscheid hij zich van vele andere trainers door mij te inspireren en uit te dagen zonder mijn identiteit te hoeven verliezen. ik zal de masterclasses missen als ze afgerond zijn, gelukkig zien we elkaar bij de round table meetings van de SMEI.

Rene Thiel, LinkedIn
Deze opleiding had direct een impact op zowel mijn zelfvertrouwen als mijn resultaten. Het is veel meer dan alleen een Sales training.(The Secret to Your Success? Make Others Successful) Ik kan dit titelprogramma van harte aanbevelen aan elk sales team en alle individuele Sales professionals die hun processen en resultaten naar een hoger niveau willen tillen!

Ben zijn kennis, advies en suggesties hadden direct een impact op zowel mijn zelfvertrouwen alsook mijn werkzaamheden binnen Stella Agency. Ben is veel meer dan alleen een Sales trainer; hij is een mentor, gids, life coach en een luisterend oor. Het is een voorrecht om met hem samen te werken aan je toekomst en niet bang om je te vertellen wat je misschien liever niet wilt horen. Hij is oprecht geïnteresseerd en past zijn programma’s aan naar jouw behoeften. (The Secret to Your Success? Make Others Successful) Ben heeft mij zoveel handvatten meegegeven, ik heb de helft nog niet kunnen toepassen!
Ik kan Ben van harte aanbevelen aan elk sales team en alle individuele Sales professional die hun processen en resultaten naar een hoger niveau willen tillen!

Kaley Seraja Vermijs, LinkedIn
De opleiding Sales Management bewijst dat leren inspirerend kan werken en dat “praatjesmakers” het in de sales echt niet meer redden. Met praktijkgerichte colleges op het gebied van social media, customer marketing analyse, sales/buying funnel etc. krijg je de kennis om jouw sales medewerkers hun eigen manier van verkoop te laten ontwikkelen.
Leren is saai en sales is voor “praatjesmakers”……………. echt niet.
De opleiding Sales Management bewijst dat leren inspirerend kan werken en dat “praatjesmakers” het in de sales echt niet meer redden.
Door toegevoegde waarde voor klanten te creëren, het sales proces te begrijpen en de medewerkers te coachen kun je jouw sales organisatie naar een hoger niveau brengen.
 Ben Mastboom weet sales professionals te inspireren, door praktijkgerichte colleges op het gebied van social media, customer marketing analyse, sales/buying funnel etc. krijg je de kennis om jouw sales medewerkers hun eigen manier van verkoop te laten ontwikkelen.
Martijn MeeuwissenMartijn Meeuwissen, LinkedIn
De opleiding Senior Accountmanagement kan ik van harte aanbevelen. Het heeft mij geholpen om bewust bekwaam te gaan werken en een nieuwe stap in mijn carrière te realiseren.

De opleiding Senior Accountmanagement kan ik van harte aanbevelen. Het heeft mij geholpen om bewust bekwaam te gaan werken en een nieuwe stap in mijn carrière te realiseren. De trekker van de opleiding, Ben Mastboom heb ik ervaren als een ondernemende coach.

Rene WopereisRene Wopereis, LinkedIn
Ga naar de bovenkant