Thijs Verhees

“Ik ben commercieel verantwoordelijk geweest voor internationale businessdevelopmentprojecten bij multinationals als ICL, Burroughs en Ramtek. Hierna heb ik mij als zelfstandig consultant gespecialiseerd in crisismanagement voor B2B-bedrijven. Hierbij heb ik steeds een bijzondere belangstelling gehad voor uitdagingen op het snijvlak tussen productie en marketing. In deze functie heb ik in 10 jaar tijd 14 projecten succesvol kunnen afronden.

Van 1998 tot 2012 was ik eigenaar van een moderne, financieel onafhankelijke en succesvolle drukkerij, met een schitterende portfolio – waarin zowel nationale als internationale bedrijven prijkten. In een uitdagende markt  hebben we een succesvolle propositie weten te ontwikkelen die aantoonbaar bijdraagt aan de doelstellingen van onze klanten. 

In 2003 ben ik, met een aantal mensen, waaronder Ben Mastboom, een vakblad gestart voor de Sales Management Association (SMA). Het blad had de ambitie om naast de leden van de SMA, een platform te bieden voor alle commerciële beslissers in Nederland. Vanuit de positie van een verenigingsblad hebben we SalesManagement uit weten te bouwen tot veruit het grootste commerciële platform in Nederland met meer dan 25.000 lezers per maand . Met als missie om in elk nummer aantoonbaar bij te dragen aan het succes van alle belanghebbenden: lezers, auteurs en adverteerders. 

Gedurende mijn hele loopbaan ben ik gefascineerd door mensen. Ze zullen me nooit vervelen, altijd blijven verbazen en soms ontroeren. Onder mijn persoonlijk motto: ‘Een leven lang leren’, inspireer ik met veel plezier mensen op de gebieden: communication, negotiation, mediation, conflictmanagement, propositionmanagement en business processing.”