Aanvullende Postgraduate Sales Masterclasses

Hieronder vind je een overzicht van alle aanvullende sales masterclasses, die je apart kunt volgen. Deze masterclasses zijn geen vast onderdeel van onze Postgraduate Sales Management Opleidingen en Senior Account Management Opleidingen.

De masterclasses kunnen los in aanvulling op een opleiding geboekt worden. Tegelijkertijd kan in overleg één van deze masterclasses geruild worden tegen een masterclass uit het vaste programma van een van de opleidingen.

>> Lees meer hier meer welke Sales Management Opleidingen wij aanbieden.

>> Lees meer hier meer welke (Senior) Account Management Opleidingen wij aanbieden.

.

Je weet hoe het moet, je onderschrijft de noodzaak en je hebt de wil om.. , maar toch lukt het niet om succesvol je gedrag te veranderen. Herkenbaar?
Iets weten wat voortaan anders zou moeten is één ding, maar het ook doen is blijkbaar ‘easier said than done’. Tijdens deze Masterclass ga jij je kennis en vaardigheden, om je eigen gedrag en die van anderen te veranderen, aanscherpen. En.. weet je wanneer je er maar beter niet aan kunt beginnen.

Lees meer …

.

Deze masterclass is bedoeld voor de meer ervaren senior account managers, sales managers en sales executives, die acquisitie en prospecting slimmer, effectiever en gemakkelijker wil aanvliegen.

Lees meer …

.

Beslissers hebben andere problemen dan gebruikers. Om bij hen aan tafel te komen zul je de financiële begrippen moeten kennen waarin beslissers hun problemen formuleren. Als serieuze gesprekspartner moet je inzichtelijk maken wat de bedrijfskundige bijdrage van jouw product of dienst is. Moet je in staat zijn de impact van jouw voorstel op het resultaat van het bedrijf te bewijzen, want dán ben je voor hen een gewaardeerd gesprekspartner. Zorg dat jij díe professional bent die weet wat hun werkelijke problemen zijn en die weet hoe je het verschil kunt maken.

Lees meer …

.

Marketing en Sales hebben binnen je organisatie alle twee hetzelfde doel…’het Vinden, Binden en Doorontwikkelen van Klanten’. Helaas werken beide afdelingen niet goed samen. M.b.v. deze masterclass sales en marketing alignment kun je hier verandering in brengen en de omzet en winst een ‘boost’ geven.

Lees meer …