Laden Evenementen

Als coach help je de ander om te leren én zijn autonomie te versterken. Niet door te onderwijzen. Wel door te inspireren en mensen te helpen, bij de ontwikkeling van hun kwaliteiten.

Dit stimuleert het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van je medewerkers. Met als resultaat: gemotiveerde salesmensen die zichzelf kunnen managen, efficiënter werken en met meer plezier voor jou de handen uit de mouwen steken. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf graag willen.

.

Schrijf je hier in voor deze masterclass

In één dag

Ga jij je coachingsvaardigheden aanscherpen. En nieuwe vaardigheden aanleren.  Je leert hoe jij je mensen het beste kunt ondersteunen, bij het verwezenlijken van hun werkgerelateerde doelen. Door jouw aanpak leren medewerkers zichzelf beter kennen en worden zelfsturend. Waardoor jij je kunt focussen op je kerndoelen. Natuurlijk houden we ons tijdens deze masterclass vooral bezig met de dagelijkse praktijk. Er is dus voldoende ruimte voor echte cases, oefeningen en ervaringen.

Na het volgen van deze masterclass weet je

  • Hoe je mensen helpt om meer zelfsturend te worden.
  • Wanneer je mensen beter niet  kunt coachen
  • Hoe je je grenzen kunt aangeven en prioriteiten stelt
  • Hoe je structuur aanbrengt in verantwoordelijkheden
  • Welke stappen je moet zetten om minder bezig te zijn met het blussen van brandjes
  • Hoe je als een betere coach wordt ervaren door je mensen
  • Wat je moet doen om een betere balans te vinden tussen de focus op het korte termijn resultaat en de lange termijn visie
  • Wat jij kunt doen om jouw positie als coach te verstevigen
  • Wat er voor nodig is om mensen in beweging te krijgen en te houden in de richting die jij wilt

*Deze masterclass wordt ook gegeven op andere locaties.

Heb jij een kortingscode van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op om deze te verzilveren. E-mail: ikkrijgkorting@salesleadershipacademy.org

 Onze deelnemers beoordelen onze postgraduate masterclasses gemiddeld met een 9,1

 Deze deelnemer vindt er wat van:

“Iedere keer als ik een masterclass heb gehad van Ben, dan zit ik met een verhoogde hartslag en ideeën in de auto op weg naar huis. Als ik dan thuis ben vraagt mijn vrouw hoe mijn training was en eigenlijk heb ik dan geen tijd om het te vertellen. Er bruisen dan namelijk allemaal ideeën door mijn hoofd over hoe ik zaken (anders) ga aanpakken. Ik denk dat dit het mooiste compliment is dat een trainer kan krijgen….. Ben is een man met een berg parate kennis en ervaring, maar daarnaast onderscheidt hij zich van vele andere trainers door mij te inspireren en uit te dagen zonder mijn identiteit te hoeven verliezen”. Rene Thiel, CSE® General Manager at Van der Ende T.H.O.