Het verschil tussen kennen en kunnen

De e-learningprogramma’s van SMEI titelprogramma’s worden door de Sales Leadership Academy ondersteund met praktische Masterclasses. Elke Masterclass heeft een van de belangrijke competentiegebieden van Sales- en Accountmanagement als thema.

Samen met een groep medestudenten ga je aan de slag om dat thema, zowel vanuit een breed theoretisch perspectief als vanuit de weerbarstige dagelijkse praktijk te behandelen. Voor de studenten die een van de titelprogramma’s volgen is de Masterclass een belangrijke verdieping van de internationale lesstof, terwijl het een praktische invulling geeft van de uitdagingen die het thema met zich meebrengt.

De Masterclasses kunnen zowel in een van de leerlijnen als afzonderlijk worden gevolgd. Hierdoor kan door middel van het “stapelen” van deelcertificaten een gedegen fundament worden gelegd voor een van de titelprogramma’s. Daarnaast kan in de vrije leerlijn vanuit het cafetaria-model gekozen worden voor alleen die Masterclasses die voor de deelnemer van belang zijn.

In een in-company model kan er basis van een maatwerk invulling een eigen Sales Academy worden opgezet, waarbij Your Way of Selling de unieke basis van het trainingsprogramma vormt.